Send by an angel

Meestgestelde vragen

We hebben hieronder de meestgestelde vragen op een rijtje gezet. Uiteraard kun je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen via de contactpagina.

 

 • Alles is mogelijk in overleg, met uitzondering van goederen met een geldwaarde. Dus alles waar andere familieleden aanspraak op zouden kunnen maken via het erfrecht is uitgesloten.

 • Absoluut, je hoeft niet perse een artikel te laten versturen, we kunnen jouw (handgeschreven) brief/kaart of videoboodschap in een beveiligde, brandwerende en verwarmde opslag opslaan tot het moment van de door jouw bepaalde datum na je overlijden.

 • Nee, we hanteren de opgegeven datum tot uiterlijk een jaar na overlijden. Onstaat er door omstandigheden een langere looptijd, dan vormt dit geen probleem.

 • In een mensen leven kunnen veel dingen veranderen. De brief die je voor je dierbare hebt geschreven kan niet meer relevant zijn. Je kunt deze laten aanpassen neem hiervoor contact met ons op via de contactpagina.

 • Je hoort altijd van nabestaanden dat ze er alles voor geven om nog 1 keer te knuffelen met hun dierbare als ze er niet meer zijn. Dat kunnen we helaas niet waarmaken, wel kun jij nog een stukje troost bieden aan je nabestaanden als je er niet meer bent. Niet gelijk na je dood maar als je al een tijdje bezig bent aan je volgende reis. Ineens is daar weer een teken van "leven" van jou door middel van een verzonden kaart, videoboodschap of een knuffel. 

   

 • Wettelijk heb je 14 dagen de tijd om je te bedenken, via het herroepingsformulier kun je de overeenkomst intrekken. Zie hiervoor de link onder aan de pagina voor meer informatie. Na het tekenen van de overeenkomst ben je met ons een contract aangegaan. We geven daarom geen geld terug (na de wettelijke termijn van 14 dagen). Wel heb je natuurlijk altijd het recht om je te bedenken, wij sturen dan het opgeslagen item retour naar jou.

 • Dit leggen we vast in een contract die we met jou hebben besproken en die door jou is ondertekend.

 • Nee, spullen met een geldwaarde zoals sieraden, waardedocumenten of andere items die een waarde vertegenwoordigen zijn uitgesloten, dit ivm het erfrecht. Hiervoor kun je een testament laten opmaken bij de notaris.

 • Ja, dit kan in overleg. Hiervoor zal een offerte worden opgemaakt.

 • Nee, we openen de brief of bekijken de videoboodschap niet. Deze lever je in gesloten envelop bij ons aan. Als je een videoboodschap bij ons laat opnemen kun je dit, indien gewenst, alleen doen. Wij verlaten de kamer en als je klaar bent zetten wij het op een stick en verzegelen het in een envelop waar jij zelf bij bent. Mocht je ervoor kiezen om ons de brief te laten opstellen dan weten we uiteraard wel wat er instaat maar onze kernwaarde is dat alles met liefde, zorg en geheimhouding wordt verzorgd. 

 • Voor een uitgebreide prijsopgave kun je contact met ons opnemen via het kopje contact. 

 • Vervelend dat jouw vraag hier niet bij staat, neem ontact met ons op via de contactpagina. Wij zullen dan jouw vraag alsnog zo goed mogelijk beantwoorden. 

 

Contactformulier

Ben je geïnteresseerd in onze dienstverlening en zou je graag meer willen weten?
Vul dan het onderstaande formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.