Send by an angel

Hier geven we je een aantal opties en voorbeelden

Uiteraard staat het je vrij om je eigen unieke invulling hieraan te geven. Wij, bij Send by an angel, willen je graag wat ideeën geven om inspiratie op te doen. Ook kunnen we je helpen bij het schrijven van je brief als je wel de zinnen hebt maar niet weet hoe je dat mooi kunt verwoorden of als je graag een video boodschap wilt opnemen maar niet over de juiste apparatuur beschikt. Kijk hieronder voor een paar opties. Mocht je een ander idee hebben of wil je dat we met je meedenken neem dan vrijblijvend contact met ons op via de contact pagina die je bovenaan de website vindt. 

Laatste bericht

Brieven

Wat is er mooier dan een handgeschreven brief ontvangen van iemand die je heel dierbaar is maar wie je (veel te vroeg) moet missen. Jij kunt een handgeschreven of getypte brief bij ons laten opslaan welke na je overlijden op de door jouw bepaalde datum wordt bezorgd bij de persoon of personen die je zelf uitkiest. Bijvoorbeeld om nog een keer te benadrukken wat de persoon voor jou betekent heeft. Of te laten weten dat je, nu je er niet meer bent, graag wil dat de ontvanger weer zijn of haar leven oppakt en dat je wil dat die persoon weer gelukkig wordt. Of gewoon simpelweg om te laten weten hoeveel je om die persoon gaf. Of je hebt misschien de juiste zinnen maar je weet niet hoe je dat moet verwoorden. Send by an angel staat je dan bij. 

Bloemen versturen

Bloemen of bubbels

Elk jaar op Valentijnsdag stuurde je altijd een bos rode rozen, elk jaar 1 extra roos voor de tijd die jullie samen waren. Of je kocht een prachtige bos bloemen voor de verjaardag van je partner, moeder of dochter of je trok een fles bubbels of wijn open die je speciaal met zorg had uitgezocht. Send by an angel kan dit nog 1 keer doen na je overlijden. Misschien denk je eerder aan chocolade of een knuffelbeer. Deel je idee met ons en wij denken met je mee of kijken welke mogelijkheden er zijn.

Bericht versturen

Video's

De dood is iets wat ons allemaal overkomt. Bij de één is dit helaas sneller dan bij de ander. Uitvaarten veranderen en worden steeds meer aangepast aan de wensen van de nabestaanden of de overledene. Koffie en cake is niet langer meer de enige optie. Steeds vaker nemen mensen een videoboodschap op om te laten zien als troost aan de nabestaande. Mensen bellen heel vaak een voicemail als iemand is overleden om toch nog één keer de stem te horen. Een videoboodschap is zoveel meer dan alleen een stem. Het is zelfs al mogelijk om op de grafsteen een videoboodschap te laten zetten. Vind je dat net een stap te ver gaan maar wil je toch een persoonlijke boodschap op laten nemen dan bieden wij die mogelijkheid. Je kunt zelf een boodschap opnemen en opslaan op een usb stick die we dan voor jou opslaan in onze beveiligde opslag, of wij nemen samen met jou de boodschap op en zetten dit op een door ons beschikbaar gestelde usb stick die we opslaan in onze beveiligde opslag en die we zullen verzenden na je overlijden.

 

Contactformulier

Ben je geïnteresseerd in onze dienstverlening en zou je graag meer willen weten?
Vul dan het onderstaande formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.